Meksika Fasulyeli Hindi Yahni

Tarifler >> Ana Yemekler

Meksika fasulyeli hindi yahni malzemeleri
  •    600 gr hindi but kuşbaşı
  •    150 gr konserve Meksika fasulyesi
  •    5 soğan
  •    Yarım çay kaşığı kişniş
  •    Yarım çay kaşığı kimyon
  •    Yarım çay kaşığı Chili biberi
  •    1 çay kaşığı kekik
  •    Yarım su bardağı domates püresi
  •    1 yemek kaşığı biber salçası
  •    4 yemek kaşığı zeytinyağı
  •    Yarım su bardağı sıcak su
  •    8 dilim çavdar ekmek
  •    Tuz
Meksika fasulyeli hindi yahni hazırlanışı Meksika fasulyeli hindi yahni: Lezzet yemek tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri. Soğanları soyup doğrayın. Fasulyenin suyunu süzün. Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin. Eti ilave edip 5 dakika karıştırarak kavurun. Kişniş, kimyon, kırmızı pul biber ve kekik serpin. Domates püresi ve biber salçasını ekleyip karıştırın. Bira ve sıcak suyu döküp tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Fasulyeyi ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Servis yapın. Meksika fasulyeli hindi yahni artık hazır, afiyet olsun.